LABUAN maree.
6:31 PM
LABUAN maree.

pulang labuan suda. yeah. sampai lbuan pukul 12.30
the, terus pegi libry mau buat kerja kursus geografi.
bersama org tersayang=
rasyika rasman x siti marsyhta abdullah x noor adzrina abiddin.
wow. penat -___- then pi uk lepastu.
knun mau jumpa carol, tapi dia lambt btul pi uk.
huhu, soo jumpa sherly felix dengan sharianna.
ohh ya! me jumpa wenna juga. haha. jaga tu olele yang
me beli for you. awas ah wenn if rosak. ILY, muahhccs.
and si carol aku pun ada beli utk kau tuh. jan ko buang2. aku cari
ko terus/ hahahaa. city mall tu joe tempat aku beli ;D

BTW

aku masih sedih nii ;( ada org lupa kawan uda.
HUHHHHHH// tak pa. tak pa. lau ko gaduh ma dia
nnti jan ko cari aku. semua dialah kan. HUHHH!

i miss my boyfriends.

KHAIRUN AFIZ. 16, taken lah ba. haha.



rindu gila ma you bie. huhhh// tak sempat kita jumpa.
siall betul. KK bawa malang. susa mau jumpa lki ku.
siaalll!





p/s; sampai sini shak lah.


love,
nazerabintiroslan


munjung ko sial.
1:31 AM
sasak. sbab si munjung kima tu kawanku susa kan menagur aku skrg.
kasi pecah mulut ko sna kima. jan ko sna ha. kau yang mula ba dlu. jan la ko sna
ckap aku yang dlu mula. kau yang post2 itu ini dlu.
mau tau apa aku buat sma kau skrg lau ko ada dpan mata aku.
kick ur butt Pictures, Images and Photos


bluekkk, kau yang mulakan ba ni smua. ada org bagitau aku.
dahlah. eeeeee, munjung.


p/s; gambar baru di KK nanti ku masukkan. nada mud.

love,
zera.


A W A Y to KK.
2:34 AM
bye LABUAN. and hi KK ;) hnya utk empat hari shak. HAHA// well. skrg pkul 2 pagi rasanya. keboringan habiss. mau beli skinny lagi. hahaha. erer,aryn,cyhta,chica. rindu kamu! oleole nanti ak beli kk.


bored.
2:00 PM
HAJI ALIAS BIN HAJI MOHAMMAD. dia pi KK ;( ne, imy. cpat pulang. qill, jan ko mnta puji mntang2 nene aji pi KK ;) HAHAHAA.


siaaaalllllllll.
3:20 PM
haiya. actualy mau kasi suprise dwank aqilah me pi KK hujung bulan. tapi x jadi! =_+
shitttttnyaaaa. haihhhsss. btw, IMThem



khairun afiz. COWOku.
aqilah.
nazmi.
lolol.
nara.
lyly.
bobby.
naqib.



love,
zera.

p/s; ily PENK.


exam.
3:23 PM
TERRRRUUUKKKKKK! ;(( aduihhh. bebal. enda lma lai PMR. mcm mna ni? resault pun teruk// aduihhhhhh. bm/nyawa2 ikan. bi/nyawanyawa ian. sejarah/nyawa2 ika. kh/ jan tnya -__- hurmmp/ apa lagi. maths/jan tnya -____- adui mcm ni? resault truk. teda A? adui/


KEBORINGAN HABISSSS.
5:25 PM
boriinggggg~ haihhh. habis skuwl truss men runescape then cek msn. fs? kjap jak cekk. wuwww.
tapi mlas mu capture -_______-





RUNESCAPE.











MY msn.




AND




aku rindu mama mertuaku ni. sma laki kuu.







love,
zera.

ilyPENK.


masuksekolah balik bsokk.
12:26 PM
bosaaaaaannnnn!!!!!! x mau msuk skuwl balik. mau berhenti skuwwl klu boleehh. wawawawawa. tpi skuwl tu pntg utk masa depan. tepaksa paksa dri utk studyyyy.


imiss KK. imiss boblolpenk.
11:15 AM
haihhh.imisss them. imiss kk. imiss cp. hahahaa. dari warisan kmi one group pi cp. me,qilah,penk,carol,bob and jinggoy. ehhehehee.

kenangan di KK. dgn anakku. wawawawa. cousin lehh.





sayang dorang sangatsangat// ehehehehee. nasib bek si qilah lupa bawa camera pi cp. hahahahaaa.


penkbuzera?
3:55 PM
endataula. akyne kawan baik aku shakk ba, teda papa kami. herrmm. kami hanya sekadar kawan. temantapimesra. wawawaa. yeahh. <3 penk.


pi mati lah kau ;)
12:53 PM
hahaha. ak enda perlukan kau dalam hidup aku. ramai lagi org yang sayang aku. yang aku mau ckap aku mau tgok perempuan mna yang tahan dengan perangai kau ni. mgkn prempuan sundal shak. wan pun dah berubahhh. dia sms me mnta maaf. kau bila mau berubah? huhu. paduli lah kau sna. now aku di KK. 2 mggu aku habiskan cuti di KK. tarik diri kedit polis kebangsaan pun pasal endamau tgok muka kau di uk. sbab kmi rhat dua jam then pi uk. asal pi uk kau shak aku nmpa. kin sesaakkkkk. sna lahh kau.














aku rindu budak KL joe. ehehheehhee. miss gila ma dia. dia suru ak tggu dia smpai dia blik LABUAN. enda suru terima org lain kunu dia tu. HAHAHA. dia sweett. mlam2 buta kmi sms. mata dia tu tdur jam 5 pgi ;) okklah. sekurangkurangnya dia berubah suda. enda mcm dlu time dia di LABUAN.












LABUAN-KK
11:38 AM
sebenarnya ak mlas mau update blog. HAIHH. boring. aku active fs. aku skrg suka mngedit shak. then buka fs. tu jakk. kekekekeee.
selamat pengantin baru sepupu.

model jeans.

kami yang keboringan.


akyne. IMISSU.




me and qil. COUSIN eva.








&profilo
NAZERA ROSLAN. that's my name. im 15 years old.


&ascoltare
my current obessions ; I love my BFF ♥

&amici
my rawkstars!
aqilah
aznah
cha
clara
elis
farah
farida
gab
haidie
jayy
josephine
nadhrah
nara
nikky
sasa
senyo
sheila



Photo: Foto Decadent
Textures: /Carton Squid Fingers
Brushes: Romance Box Funeral Monster
Host: Blogger
Designer: Provocative}
Lyrics: Banana Pancakes - Jack Johnson


&discorso
Chit chat away.



&archive

January 2009

February 2009

March 2009

April 2009

June 2009

July 2009

September 2009

October 2009