harapkan pagar, pagar makan padi. wawawa
9:12 PM
ps/my new crazy lenss. miss vampire ;P

sheeryna irwndy. thats her name. ada 4 bf. enda ckup. dia couple lai ma bf akumlam v,tines. kimakk. lastlast aku mau kasi kawin dia ma bf aku. bf aku endamau. knun dia mainkan my ex bff jakk. rasa kau. wlaupun kami okk uda skrgg tpi rasa skit hati me thadap youu masi ada maa.

love,
zera.


dengarkan matahariku.
3:08 PM
wahh. dia ckp dia syg saya. tapi dia tdak lyan sy mcm gf dia. Macam mana tuuhh?

love,
zera.


Happy valentiiinnooo!
5:01 PM
hahahhaa. aku enda dpt papa utk valentinees. aku teda mud. pukimakk bendera merah naiikk nii. me and pepenk? couple balikk ;) ILHSMD. ngamngam hari ni sukantara! wahhh pesaing jarak dekat ku si rozeelle! jarak jauhh mcm teda nii. lau ada pun rumah sukan lain. rumah sukan lain memang lahh ada. HAhahha maksudku rumah sukan ku sendiri bahh dmnd!!!

love,
zera.


paning kapala.
1:07 PM
akyne ? no no mau si pepenk. noo akyne lahh. ehhh pepenk lah! ehh. dono which wan thiss? confusedd.

love,
zeraaa.


zainabb tanjung rambutan / sattle uda baa.
12:46 PM
me and zainab tanjung rambutann be gaduhh. si penakut anii. aku kasi malu dia, baru dia tau. kena kau aku baling kertas dpan org ramai!! wawawawa nasib bukan pen yang aku umban. eeeeee. aku mau sattle bab kau report cgu! tu jak. lau inda. haihhh. tapi skrg enda sua kami gaduhh. lau gaduhh jgn main cgu wahh next time. panakut kauu! terbantutt. tampar muka kau tu picak teruss. nsib aku PMR tahun ni! aku umban kawah si bubuchacha pika karang baru kau tau.. HAhahaha xD andand aku sasak ma kau ohh. tapi skrg wlaupubn enda gduhh masi aku panas nii. eeee.

love,
zera.


anduu.
6:22 PM
haha. dia minta gue baik. gmana tu? jay awanku. apa pandangan kau?


jumaat and khamis yang lalu. ada dua budak gedikss! bkin panas. orang mau tgur adakah dia pi jeling. pokimak!



tadi ada perlawanan bola jaring. 15- sm.st.anne number 3! yeapp. andand banyak kenangan kami oh. hahahaa. aku tergelincir lai tadi. Fatin and Eliess snap aku. jahat oh dorang. andand tadi kapi kebuluran. sanggup bah jalan cari makan. pi Hospital. tutup kantin. pi Asrama sana. tutup juga. Lastlast, Hahahahaa. kami pi kdai kopi tiam kah apa tuhh. Pukimak! terpaksa kami bersusah payah pi sna. tu cikgu junaidah baharudin tda pula sedia kan mknan utk dorank! anduu, kasian. tapi aku kuyak oh tadi. Kimakk banget. Hahahhaa xD iwillmiss this day! ILY kamu semua yang follo bola jaring. ILY jayy juga! Hahahhaa. andand si true love :[ bukan pepenk!

love,
zera.


9:48 PM
Break up Pictures, Images and Photos
p/s:dengan pepenk? enda. entah ehh.

me and pepenk break! me yang mnta. sbab entahh. sbab me teda flings ma dia uda.


love,
zera



CNY? pagi. BOLAJARING? petang.
6:11 PM
uina geng. di sekulah amat membosankan. nasib ada CNY. huhuu, busan gila. ada orang lumba makan limau. Hahahhaa xD ada fa si on se ow. kelas kami dapat number 2. mudilnya si joviana! gilark ni anak alwa berabiss. andand ada singa! pemain dia ganteng gitu dehh. ada si sepet lagi! wahh cutenya dia. cutekah? enta. tapi dia tejatu tym main tu singa/lion. ehhmm. nara sound si tuttt. ahahahaa. tu nah si pembuat cerita. haihhss. buat si nara begaduh sejjaa bahh.

petang me follo carol pigi tgok bola jaring. bawah 15 tahun st.N manang! Hahahahha xD sungguhh tidak ku sangka, lawan st.Nthony bah durank! tu st.Nthony campin maa. andand itu sejaaa.

ily: jayy/nara/sherlly/carol


bauta.
5:48 PM
aku benci budak lastname dia tanjung! kima kau penghasut. haihhss. minta kena sut kah. nasib aku cewe. lau cowo gmana tu? hahaha xD

love,
zera.


fcuk skuwl babi!
3:23 PM
fuck school Pictures, Images and Photos
p/s:mari kita Ramairamai bawa parang dan senapang pigi skuwl!

Photobucket
p/s:bagus kalau skuwl kita gni!

one more time. pasal skuwl pula nihh. buhsan ba. endatau pa mau buat. datang skuwl guna botol air yang baru dibeli. haiyaa. mcm budakbudak punya botol. nara yang paksa beli! Hahahha xD so botol kami sama. cuma dia punya warna biru and myn warna kuning. sekarang kami mau paksa sherlly lagi beli warna pink! ehee. biar kami tiga sama. BFF sampai skuwl habis. Hahahhaa xD time di skuwl tadi punya lah boring! then me salah jadual waktu lagi. lupa Hari lah pula tebawa buku jadual hari isnin. punya SHIT! kuyak sampai teda mud mau study. Haihhss. nasib Cikgu/Umie Junaidah Baharudin tia masuk kelas kami tadi. klau tdak mesti dia berpopek sana popek sni. tapi dia cgu kesayangan 3a2 ;p bukan cgu kesayangan gue. cikgu kesayangan gue si entah. Hahahha xD andand tadi time ustaz ismail mengajar. haihhss punya main boring! kami becerita dia beteriak. kami beteriak dia becerita. jkjk xP ada tu si porengge kimak menjalingjaling te umpatumpat. haihhss. kawan dia si snow white tuhh. stakat. enda gue mengaku cousin gue. eeee! sasak! bye. muahxo.

love,

zera


shial? burink ba.
3:10 PM
cute Pictures, Images and Photos


bored? yahh. yang teramat. mau tgok utube,mcm malas. haihhs. mau main runescape? jordan sayang tidak on9. Hahahha xD yah ilovehim. sebagai kawan lah. eheee xD di runescape dia slalu bawa date. bkan bawa training kasi naik level. STUPID. si naruto endatau di mana dia. meo kredit mau blas smsm dia. haihh. sms si jayy pun tidak terbalas! sori awanku. Hahhaha xD mau pi KK! teda papa di labuan nii. mcm gua jakk. si true love ku antah apa cerita dia. ehee xD mcm enda mau kisa lagi psal dia tapi entah napa bulibuli terKISAH! Hahahhaa xD mgkin masi sayang? ia mgkn. ohh ya. pasal si naruto. dia sgt suka menilai gue. shial banget. baca tu di atas linq! Hahahha xD peduli if u want to marah me. psal post blog ;p bye. muahxo

love,

zera



what Happend?
4:08 PM
Run Pictures, Images and Photos


wat happen? hehh. 2 days tia becontact sma dia. enda tau mgkn dia lupa psal gue suda. lupakan pasal dia lu. enda lama lagi sukan skolah! xD yeahh. runrunrun. lari mcm ni nahh tu di atas. baru power. Hahahaha xD i miss Jayy awanku! i miss nara and sherlly my BFF mah. andand i miss chacha c; aqilah pun!! Hahaha xD
semualah Durankdurank.

love,

zera



&profilo
NAZERA ROSLAN. that's my name. im 15 years old.


&ascoltare
my current obessions ; I love my BFF ♥

&amici
my rawkstars!
aqilah
aznah
cha
clara
elis
farah
farida
gab
haidie
jayy
josephine
nadhrah
nara
nikky
sasa
senyo
sheila



Photo: Foto Decadent
Textures: /Carton Squid Fingers
Brushes: Romance Box Funeral Monster
Host: Blogger
Designer: Provocative}
Lyrics: Banana Pancakes - Jack Johnson


&discorso
Chit chat away.



&archive

January 2009

February 2009

March 2009

April 2009

June 2009

July 2009

September 2009

October 2009